Wie ben ik

Mijn passie


De rode draad in mijn leven is werken met mensen, en met hen kansen creëren waardoor ze kunnen groeien in hun persoonlijk leiderschap en zich verder kunnen en durven ontdekken en ontwikkelen. Het is mijn droom om mensen opnieuw de vaardigheden bij te brengen bewust te kunnen en durven kiezen en daardoor voluit te kunnen leven.Ont-wikkelen … ontwarren, oplossen, uit mekaar halen, zoals in .. complexe vraagstukken of processen


Ont-wikkelen …. het helpen oplossen van conflicten


Ont-wikkelen …. groeien, persoonlijk groeien, in groep groeien


Ont-wikkelen .... het wegnemen van de wikkels, verwijderen van datgene wat alles in-gewikkeld maakt. Het los maken van de wikkels, waardoor je verder kan groeien.

Mijn cv


Ik heb het geluk gehad om gedurende 25 jaar veel ervaring opgedaan te hebben in het werken met mensen als leidinggevende , en werken met verandering, voornamelijk in de IT sector en later in de banksector..


Een tiental jaar geleden volgde ik opleidingen bij het Mediation Institute waarna ik als gecertificeerd bemiddelaar een aantal jaar zelfstandig gewerkt heb zowel in de familiale context (relatiebemiddeling, echtscheidingsbemiddeling) als in de bedrijfscontext (conflicten op de werkvloer) 


Nadien haalde ik ook in het Ontwikkelingsinstituut mijn Master Neuro Linguistic Programming en volgde ik de specialisatierichting Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme. Ik volgde ook Stress Preventie en Self Management bij Jef Clement en heb het geluk gehad te mogen assisteren bij de Practitionar NLP in het Ontwikkelingsinstituut.

Ik volgde nadien ook de opleiding hartcoherentie bij Louis Van Nieuland en schoolde me bij om impactvol on-line te kunnen coachen bij Yourcoach en verdiepte me in rouw en verlies verwerking.


Nadat ik zelf de diagnose van kanker kreeg in 2016,  ontwikkelde ik ook een methode om mensen met kanker of een andere zware ziekte te ondersteunen. Daarover kan je meer lezen op mijn site www.coachingbijkanker.be. Het is mijn droom om deze methode, waarvan ik zelf ondervond dat ze werkt, zoveel mogelijk te verspreiden.


Sinds eind 2020 ben ik full time coach en bemiddelaar.


Ik ben , last but not least,  mama van twee prachtige dochters en gehuwd met een fantastische partner die ook vennoot is in onze gezamenlijke onderneming.


En ik ben vooral dankbaar ... voor de vele inzichten die ik op mijn pad mocht opdoen en die ik nog steeds opdoe.Getuigenissen

ADEMEN en BALANS


“Christel was een baken van vertrouwen en rust op het moment dat ik de weg kwijt was. Ze creëerde een plek waar je je veilig en kwetsbaar kon voelen. Ze leerde me terug ademen en bij mezelf te komen en elke dag de balans terug te vinden om zo het beste van mezelf te geven”


Els

INZICHTEN en KEUZES


“Ik kreeg inzicht in mezelf en ervaarde niet alleen een grote waaier van wat mogelijk is maar vooral respect naar mezelf en mijn keuzes? Christel laat je ontdekken en kijkt verwonderd mee toe, zalig om te ervaren. Het geeft je drive en goesting om er weer voor te gaan en obstakels weg te denken”


Greet


VERTROUWEN & FEEDBACK


“Christel slaagt er telkens in om je op een warme en lieve manier vertrouwen te geven in je eigen capaciteiten. Ze geeft je ontzettend waardevolle feedback en staat open voor elke vraag"


Anne-Katrien


VERBINDING EN GROEI


“Christel is een bijzonder verbindende persoon. Dit is een enorme meerwaarde om de groepsdynamiek en het veilig kader te versterken. Ze heeft de gave om met veel empathie  mensen de essentie van hun blokkades en groeipotentieel te doen inzien. Het is een plezier om met haar samen te werken”


Sven