Wie ben ik

Mijn passie


De rode draad in mijn leven is werken met mensen, en met hen kansen creëren waardoor ze kunnen groeien in hun persoonlijk leiderschap en zich verder kunnen en durven ontdekken en ontwikkelen. Het is mijn droom om mensen opnieuw de vaardigheden bij te brengen bewust te kunnen en durven kiezen en daardoor voluit te kunnen leven.Ont-wikkelen … ontwarren, oplossen, uit mekaar halen, zoals in .. complexe vraagstukken of processen


Ont-wikkelen …. het helpen oplossen van conflicten


Ont-wikkelen …. groeien, persoonlijk groeien, in groep groeien


Ont-wikkelen .... het wegnemen van de wikkels, verwijderen van datgene wat alles in-gewikkeld maakt. Het los maken van de wikkels, waardoor je verder kan groeien.

Mijn cv


Ik ben economist van opleiding en heb het geluk gehad om gedurende 25 jaar veel ervaring opgedaan te hebben in het werken met mensen als leidinggevende , voornamelijk in de IT sector en later in de banksector, meer specifiek in projectmanagement, operationeel management, proces en kwaliteitmanagement en change management.


Een tiental jaar geleden volgde ik opleidingen bij het Mediation Institute waarna ik als gecertificeerd bemiddelaar een aantal jaar zelfstandig gewerkt heb zowel in de familiale context (relatiebemiddeling, echtscheidingsbemiddeling) als in de bedrijfscontext (conflicten op de werkvloer) 


Ondertussen haalde ik ook in het Ontwikkelingsinstituut mijn Master Neuro Linguistic Programming en volgde ik de specialisatierichting Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme. Ik volgde ook Stress Preventie en Self Management bij Jef Clement en heb het geluk gehad te mogen assisteren bij de Practitionar NLP in het Ontwikkelingsinstituut.


Ik ben daarnaast ook mama en partner en ben dankbaar voor de vele inzichten die ik op mijn pad mocht opdoen.Christel Van Camp

Gsm:       +32 473 99 62 46

Email:     Leiderschapslef@gmail.com

Adres:    Slagveldweg 12

                 3191 Hever

                 België