Aanpak

Coaching & Bemiddeling


Je kan me bellen of emailen om een afspraak te maken voor een intakegesprek. 


Alle coaching en bemiddelingstrajecten beginnen met een intake gesprek. Een intake gesprek duurt maximaal een uur. De kostprijs van een intake gesprek bedraagt 50 euro. Tijdens het intake gesprek bespreken we de behoefte en bepalen we het plan van aanpak. Bij relatiebemiddeling is het noodzakelijk dat beide coachees aanwezig zijn tijdens de intake zodat ieders verhaal even veel plaats kan krijgen.

Een vervolgsessie duurt maximaal 1.5 uur, de prijs voor een coaching gesprek bedraagt 75 euro, voor een bemiddelingsgesprek 90 euro.


LIFE Coaching  |     4 sessies 

Een life coaching traject bestaat uit minimaal 4 sessies. Uiteraard kan daar van afgeweken worden. Tijdens het intakegesprek bepalen we het doel en de aanpak. Het intake gesprek maakt geen deel uit van het geheel van 4 sessies.


HERSTEL Coaching  |  op maat

Afhankelijk van de specifieke situatie van de coachee wordt een traject op maat uitgewerkt. Dit kan bestaan uit coachingsessie en ontspanningstechnieken. Afhankelijk van de fysieke of mentale conditie van de coachee, bijvoorbeeld wanneer die zich niet kan verplaatsen kunnen alternatieven afgesproken zoals coaching ter plaatse of ondersteuning via skype, telefoon of mail. Dit wordt afgesproken tijdens het intake gesprek.


RE-INTEGRATIE Coaching  |  op maat

Afhankelijk van de specifieke situatie wordt een traject op maat uitgewerkt.


ONTWIKKELINGSGERICHTE Coaching van PERFECTIONISME (voorkomen van of herstel na BURN-OUT, stresspreventie)      

Het traject bestaat uit minimaal 3 sessies. Tijdens het intake gesprek wordt aandacht besteed aan de mate waarin perfectionisme het gedrag aanstuurt en van welke symptomen de cachee last heeft. Voor een verdere toelichting van de OCP-methodiek verwijs ik naar het Ontwikkelingsinstituut (www.bevrijdjezelf.be) en naar het boek van Marcel Hendrickx (zeg me dat ik ok ben).


RELATIEBEMIDDELING     |    5 sessies van 1.5 uur

Het aanbod is pas beschikbaar vanaf augustus 2019.

Een bemiddelingstraject bestaat meestal uit 5 gezamenlijke sessies van 1.5 uur. Uiteraard kan daar van afgeweken worden. Tijdens het intakegesprek bepalen we het doel en de aanpak. Het intake gesprek maakt geen deel uit van het geheel van 5 sessies.